Apartament 2 camere, LUX, Brasov

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare un apartament cu doua camere , segmentul LUX , situat in Brasov , zona Blumana 3.
O veritabila bijuterie rezidentiala care imbina armonios apartamente luxoase cu 2 si 3 camere, intr-un concept unic de locuinte de lux, de viata si confort, in centrul carora este clientul nostru si familia acestuia.
Avem doar doua apartamente pe fiecare nivel, orientare sudica si camere ultraspatioase scaldate de lumina dulce naturala, care va vor cucerii definitiv.
Pardoseala din living, dining, bucatarie, hol, baie si debara este placata cu marmura Cappucino, iar cea din dormitor cu parchet din bambus masiv lucios light carbon, ambele avand incalzirea incorporata.
Terasele si casa scarii sunt placate cu piatra naturala travertin.
Baia tip Spa este decorata in stil burghez cu marmura Emperador Dark/Light, blat si lavoar din marmura, iar bateria speciala cu cristale Swarovski.
Bucataria complet utilata si mobilata va inspira Chef-ul din dumneavoastra. Marmura scapitata si blatul din lemn masiv sunt accentuate seara cu ajutorul luminii calde ambientale tip LED montate in si sub cabinetele suspendate.
Intregul spatiu al apartamentului este accesorizat cu lumini LED calde cu senzori , aplice de perete si LED-uri cu spot in tavan.
Spatiul redus alocat acestei prezentari, ma face sa ma opresc aici si sa va invit la o discutie amicala la biroul nostru, in care sa va descriu cu lux de amanunte particularitatile de exceptie ale acestei proprietati.

Consultant dedicat:
domnul Adrian Petrescu
0732847051

Detalii:
www.ascendentimobiliare.ro

Tip oferta
An constructie
Compartimentare
Etaj
Suprafata (MP)
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare