Corp de casa, in farmecul si caldura stilului rustic, Central

Corp de casa, in farmecul si caldura stilului rustic, Central Corp de casa, in farmecul si caldura stilului rustic, Central Corp de casa, in farmecul si caldura stilului rustic, Central Corp de casa, in farmecul si caldura stilului rustic, Central

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un corp de casa, situat in Brasov, in zona Centrala, denumita Blumana, Strada Avram Iancu, nr.50.
Imobilul se prezinta cu toate imbunatirile, imbratisand farmecul și căldura stilului rustic, desfasurandu-se pe doua nivele, cu scara interioara, astfel:
la parter avem camera de zi, segmentul bucatarie - bar, baie, sp. a, apoi prin scara interioara ajungem la un placut hol ce ne indreapta spre camera primitoare, dressing si baie.
Interioarele rustice dau un sentiment de conexiune la trecut, la care cu greu putem rezista, iar în combinație cu elemente de mobilier moderne dau confortul de care avem nevoie.

Actualul proprietar prin alegerea unei astfel de amenajări a dat dovadă de îndrăzneală, creativitate și originalitate.

Completeaza oferta accesul auto in curte si terenul suplimentar, propriu acestei proprietati, de 12 mp, unde se poate amenaja un garaj/ spatiu auxiiar de depozitare/ etc.

Recomandam proprietatea pentru birouri, rezidenta single sau cuplu, segmentul investitional, etc.

Intreaga proprietate se prezinta renovata integral atat interior cat si exterior, păstrand caracterul și detaliile arhitecturale originale.

Consultant dedicat:
Domnul Marius Pop
0770154569

Detalii si fotografii suplimentare:
www.ascendentimobiliare.ro

Tip oferta Agentie
An constructie 1980
Compartimentare Decomandat
Etaj Parter
Suprafata (MP) 70
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare