Ungaria, casa Békésszentandrás de vânzare!

Ungaria, casa Békésszentandrás de vânzare! Ungaria, casa Békésszentandrás de vânzare! Ungaria, casa Békésszentandrás de vânzare! Ungaria, casa Békésszentandrás de vânzare!

Békésszentandrás de centrul liniștită, dar zona principală e de vanzare in 2002, construit în stil american vila. Casa construita 224 m2 si 924 m2 teren cu vedere două străzi. Atât mari și mici de pe stradă este poarta de intrare. Casa este unic, nu există nici vecini gard. Gardul nu a fost niciodată de 28 m galvanizat, fier neruginit, marile porți cu poarta deschizător automat. Gradina este construit puțuri de irigare sistem forate. Clădirea principală are garaj pentru 2 masini de intrare integral, care se deschide ușa spre hol apartament. Alarma funcționează chiar și în garaj, de asemenea. Încălzire centrală cazan de gaz, foarte putin folosit, foarte liniștit și încălzit foarte repede. Ușile de intrare sunt echipate cu scuturi de iarnă de rulare, toate ferestrele au obloane și plase de țânțari. Ferestrele de stradă americani elhúzhatósak. Echipament de bucătărie din lemn de pin, blatul de granit, plita electrica si hota cu pull-out rafturi. Noua mașină de spălat vase. Locuinta dispune de doua bai (una cu duș, o altă cadă de baie din SUA) cameră WC separat. Camera de zi este decorat cu un lemn mare de marmură brută șemineu. Textura ușoară casa cu o garantie de 50 ani a făcut acoperiș Érdeklődni Lindab: + 36/30 / 772-1532

Tip oferta Proprietar
An constructie 2002
Compartimentare Decomandat
Etaj Parter
Suprafata (MP) 224
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare