Vezi link video!! Proprietate, Poiana Brasov, conditii speciale

Vezi link video!!  Proprietate, Poiana Brasov, conditii speciale Vezi link video!!  Proprietate, Poiana Brasov, conditii speciale Vezi link video!!  Proprietate, Poiana Brasov, conditii speciale Vezi link video!!  Proprietate, Poiana Brasov, conditii speciale

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o casa tip duplex, situata in Poiana Brasov, drumul spre Rasnov, la 5 min de partia de ski dispusa pe D+P+E+M, unde la demisol avem garaj, sala de forta, camera centralelor, una electrica si una pe lemn, crama si spatii auxiliare, la parter un living generos, baie, bucatarie, hol, scara interioara si iesirea in curtea din spate, la etaj identificam 3 dormitoare si 2 bai, iar la mansarda mai exista 2 dormitoare. Proprietatea are toate utilitatile si imbunatatirile si in curte mai detine un foisor, un gratar si mult spatiu verde, acoperisul este din tigla, iar zona este mirifica, dominata de peisajul montan care defineste statiunea Poiana Brasov, ca atractie turistica de renume international.

Exista perspective de a achizitiona intreg ansamblul, 11 camere, generand o proprietate ideala pentru segmentul turistic.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Consultant dedicat:
Domnul George Mosor
0732847048

Detalii si fotografii suplimentare:
www.ascendentimobiliare.ro

Tip oferta Agentie
An constructie 2003
Compartimentare Decomandat
Etaj Parter
Suprafata (MP) 250
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare